Traditionel mad i Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda

Det lokale køkken

Antigua byder på mad af international standard, især sushi, fisk og skaldyr, fåre- eller gedekød, men stegte retter er også meget populære her. Du kan enten spise på restauranter eller arrangere en privat middag på stranden (på Jolly Beach er det endda kokken selv, der går runden).

Smag på det hele, lokale ingredienser som kød, grøntsager og frugt er friske. Kødfulde specialiteter omfatter gedekød eller en ret med funghi.

Sådan spiser du som en lokal

Køb ingredienser på markeder og lav selv mad, eller gå til lokale steder (Jose restaurant, Alibaba - sund mad).

Ali baba Bistro (opkaldt efter en legende i den arabiske litteratur - eventyret om Alibaba og de fyrre røvere) på Old Parham Road er et populært sted for både turister og lokale. Mellemøstlige og internationale retter kommer på bordet i form af velsmagende, sund mad og store portioner. For eksempel koster pasta med kylling og Coca-Cola 24 xcd + 10 % for service.

Efter et godt måltid kan du slappe af med en vandpibe, som de forbereder og bringer til bordet med ekstra håndtag. Du kan vælge mellem flere typer frugttobak. Vi anbefaler fersken, som dufter dejligt og skaber en behagelig atmosfære.

Almindelige restaurantpriser

Priserne varierer afhængigt af, hvor du bor, og hvilken sæson det er. For morgenmad skal du betale mindst 10 usd, men beløbet kan nå op på 20 usd. Frokoster ligger mellem 20-100 usd, og det samme gælder for aftensmad. Igen afhænger det hele af din forhandling og kommunikation.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.

Er der nogen spørgsmål tilbage?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til artiklen...

0 kommentarer

Log ind på Cestee

... det verdensomspændende rejsefællesskab

Har du ikke en rejsekonto endnu? Tilmeld dig her