Det koreanske køkken
Farver spiller en stor rolle i maden - hver farve betyder noget. Det koreanske køkken er mangfoldigt, sammenlignet med os spiser de ikke så meget kød, og grundlaget for hvert måltid er en skål ris, suppe og masser af små skåle kaldet banchan.
Typisk banchan omfatter også traditionel krydret kimchi (specielt tilberedt kål, der er syltet i lang tid med hvidløg og andre lokale smagsgivere). Retter, der absolut er værd at prøve, er bibimbap - en velsmagende og letfordøjelig blanding af grøntsager, kød og æg serveret på ris, bulgogi - tynde skiver af grillet oksekød marineret i en sød sojasauce, jeon - krydrede pandekager, der normalt serveres med skaldyr og forårsløg, eller jjigae - stuvet kød i en tyk sauce, der stadig simrer i en varm lergryde. Blandt de mest populære drikkevarer er forskellige typer te, som ikke nødvendigvis er lavet af teblade, f.eks. yujacha - citronte og insamcha - ginseng-te.
Almindelige priser på restauranter
Almindelige priser for et varmt måltid ligger mellem 10.000 og 20.000 krw. Du kan ofte købe drikkevarer fra automater - 1.000 krw / 250 ml (på parkeringspladser, ved monumenter, museer osv.). Som alle andre steder er der internationale kæder som McDonald's eller Burger King, men også lokale fastfoodsteder (f.eks. Isaac Toast Myeongdong i Seoul - toast for 3.000 krw). Hvis du vil prøve en mere eksklusiv restaurant, finder du Jung Sik Dang i Seoul, hvor en fire-retters menu koster 60.000 krw.